PROTO Zwolle

Dit vliegtuig geeft kinderen de ruimte om dromenland op een unieke wijze te betreden. 

Lees meer

Raaks Texel

Texel is een prachtig Nederlands waddeneiland. Voor een nieuwe horecagelegenheid in Texel, Raaks, mochten wij een eiken bar maken. 

Lees meer

Honk1

Voor De Parels Compagnie hebben we een mooi concept mogen ontwikkelen: Honk1!

Lees meer

Theehuis De Lemelerberg

Na een mooie wandeling in de natuur even ontspannen en uitrusten met een kopje koffie en huisgemaakt gebak, dat kan bij Theehuis de Lemelerberg maar al te goed. De rust van de natuur komt terug in het interieur bij de Lemelerberg. De open haard, glas-in-lood raampjes en stamtafel geven het theehuis een ouderwets gezellige sfeer.

Lees meer

Restaurant &WIJN

Rustieke sfeer letterlijk proeven? Dat kan bij &WIJN! Dit restaurant opende begin oktober haar deuren in hartje centrum van Zwolle. Spijker Interieurbouw & Decoratie heeft een bijdrage mogen leveren aan deze rustieke sfeerbeleving.

Lees meer

Verrijdbaar kookeiland

Voor een kok in hart en nieren is dit echt ideaal! Het verrijdbaar kookeiland. Vind jij jezelf niet zo’n ster in de keuken? Niet getreurd, ook voor de amateur kok zonder passie voor koken is dit zeker een aanwinst.

Lees meer

Grand Café de Fabriek

Een Cichoreifabriek omtoveren tot café/restaurant; in september 2016 opende Grand Café de Fabriek in Dalfsen de deuren. Van soep en pasta tot heerlijke vegetarische gerechten en verschillende desserts; een veelzijdig menu bij de Fabriek.

Lees meer

Kaldi formule

“Kaldi, de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee” dat is de lijfspreuk van de Kaldi formule. Eind jaren ’90 hadden Hans Tietema en een vriend Jeppe het idee om een koffie en thee speciaalzaak te beginnen.

Lees meer

Zwarte Cross 2017

De festivalmaand ging weer van start en zo ook festival de Zwarte Cross! Sinds 1997 komt muziek, motorcross, stunts en theater op een feestende manier samen tijdens het vierdaagse festival. Met 150 bands, 1000 theaterartiesten en 220.000 bezoekers is de Zwarte Cross 20 jaar later nog steeds een groot succes.

Lees meer

Café-Restaurant-Zalen Kappers

Het prachtige Hoonhorst is een stemmig dorp in het toeristische Vechtdal. Middenin het dorp vindt u een authentieke, 150 jaar oude korenmolen, die recent geheel is gerestaureerd en in oude luister is hersteld. De molen is dan ook weer volledig werkend en er zijn regelmatig demonstraties te zien. De molen en de bijbehorende woning zijn Rijksmonumenten. 

Lees meer

Horeca J&P

In samenwerking met Horeca J&P in Hoogeveen produceren wij onder andere deze stoere barretjes, statafels en tafelbladen.

Lees meer

St. Fransiscusschool

Lekker naar buiten! Dat was het thema dat centraal stond bij de opdracht van Catent voor een nieuw kinderopvang interieur. 

Lees meer

Stöppelhaene Sallands Oogstfeest 2019

Stöppelhaene is hét Sallands Oogstfeest in Raalte, dat jaarlijks gevierd wordt tijdens het laatste weekend van augustus. Het feest duurt vijf dagen en er valt voor jong en oud altijd wel iets te beleven!

Lees meer

Restaurant Sukerieje

Bij Restaurant Sukerieje is de keuken hedendaags, jong en creatief, waarbij vanuit de kracht van groente wordt gekookt. Chef-kok Martijn Kuik houdt ervan om mensen smakelijk te verrassen, en maakt daarbij gebruik van de mooiste producten die het Vechtdal te bieden heeft. 

Lees meer

Zwarte Cross 2018

Het blijft een feest, die Zwarte Cross. Niet alleen het festival en de cross, maar vooral om aan de opbouw mee te mogen werken! Ook dit jaar was Spijker Interieurbouw en Decoratie weer van de partij.

Lees meer

Elly's Beach & Bistro

Een sfeervol terras met privéstrand direct aan het water, een beachbar en restaurant en prachtig uitzicht op het merengebied rondom Wanneperveen, al deze luxe is te vinden bij Elly’s Beach & Bistro. Daarnaast bieden ze een laagdrempelige menukaart waar zowel lunch, tussendoortjes als een volledig driegangendiner op staat.

Lees meer

Almhut IJsselhallen

Jodelahiti! De wintersportmaanden zijn weer aangebroken… na een heerlijke dag skiën of snowboarden nog even borrelen in een gezellige après-skihut. Voor deze sfeer hoef je nu niet naar de Alpen, want Spijker Interieurbouw en Decoratie heeft een almhut voor IJsselhallen in Zwolle gebouwd. 

Lees meer

De Leemcule

De Leemcule is een statig landgoed dat tegen het dorp Dalfsen aan ligt. Het vormt samen met landgoederen als De Hoonhorst, Vilsteren en Huis Archem een landgoederenband tussen Dalfsen en Ommen. Het gebied rondom rivier de Vechtdal heeft een prachtig en afwisselend landschap, open en bebost, met culturele elementen.

Lees meer

't Witte Peerd

Wat kun je niet bij ’t Witte Peerd? Voor feest en partijen ben je hier in ieder geval aan het goede adres! Van café tot sfeervolle brasserie; alles is mogelijk bij ’t Witte Peerd.

Lees meer

Stöppelhaene Sallands Oogstfeest

De oogst is binnen, het werk is af; tijd voor feest! Sinds 1951 wordt het Stöppelhaene Sallands Oogstfeest officieel gehouden. Het feest duurt vijf dagen en er valt voor jong en oud altijd wel iets te beleven. Er zijn verschillende braderieën en markten, een kermis, exposities, optochten, wedstrijdjes en heel veel gezellige muziek.

Lees meer

St. Cyriacusschool Hoonhorst

In het hart van het dorpje Hoonhorst staat de St. Cyriacusschool. Dit is een kleine katholieke basisschool. Het motto van de school is: ‘broedplaats’ voor talent. Hierbij zijn de kernwaarden ‘veiligheid’, ‘vertrouwen’ en ‘verwondering’ zeer belangrijk.

Lees meer

Kontrast Sport en Wellness

Kontrast Sport en Wellness is een in Dalfsen gelegen sport- en wellnesscentrum. Er bevindt zich een fitnessruimte, een sauna, een zwembad waar ook zwemles gegeven wordt, groepslessen in allerlei verschillende disciplines en squash- en tennisbanen.

Lees meer

Eetcafé ’t Kraantje

Het oorspronkelijke eetcafé is afgebroken en op dezelfde plek is eetcafé ’t Kraantje gebouwd, waar ‘Bourgondisch genieten’ het allerbelangrijkst is!

Lees meer