Dennis en Monique – ’T Witte Peerd in Nieuwleusen

In 2012 hebben wij een nieuw stuk zaal en entree bij ons horecapand aangebouwd, zodat wij meer vloer oppervlakte kregen. Spijker interieurbouw uit Dalfsen heeft toen de inrichting verzorgd zoals de lambrisering, vloeren en plafond. Dit is ons toen uitermate goed bevallen.

De samenwerking was goed en Bart en Caroline zijn twee vakmensen en niet te vergeten plezierige mensen in de omgang die hun vak verstaan. Dit was dus ook de reden dat wij in oktober 2014, wederom aan hun de opdracht hebben gegeven om een nieuwe bar te bouwen in een van onze zalen.

De opdracht was helder: wij wilden een bar voor de drank maar wij wilden hier tevens kunnen grillen, inclusief afzuiging. We hebben ze dan ook vrij gelaten in het ontwerp, Bart en Caroline kwamen zelf met dit ontwerp.

Wij vonden het allebei een goed idee, en zo werd begin december onze bar in 3 dagen tijd geplaatst. Alles is naar volle tevredenheid en volgens plan verlopen en wij zijn er dus ook erg blij mee, en niet te vergeten zeer veel positieve reacties van klanten.

Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking, Met vriendelijke groet,

't Witte Peerd